• Katalog Ogierów 2021
    Małopolski Związek Hodowców Koni w Krakowie zaprasza do zapoznania się z "Katalogiem ogierów" na sezon 2021 W miarę możliwości katalog jest aktualizowany. Plik z bieżącymi zmianami znajdziecie Państwo w załączniku.
    PUNKT ROZPŁODOWY W "KLIKOWEJ"
    Małopolski Związek Hodowców Koni zaprasza do zapoznania się z ofertą stanówki ogierami na Punkcie Rozpłodowym w Klikowej.
    ,,Szlakiem Konia Huculskiego"
    XX Ogólnopolski Młodzieżowy Czempionat Koni Rasy Huculskiej ,,Szlakiem Konia Huculskiego” oraz Amatorski konkurs w powożeniu zaprzęgami konnymi – propozycje
    "Święto Konia Małopolskiego" - propozycje 2021

List otwarty PZHK do Prezesa Telewizji Polskiej w sprawie reportażu o Jarmarku Konnym w Skaryszewie

Małopolski Związek Hodowców Koni w Krakowie w imieniu Polskiego Związku Hodowców Koni zaprasza do zapoznania się z listem otwartym Polskiego Związku Hodowców Koni do Prezesa Telewizji Polskiej w sprawie reportażu o Jarmaku Konnym w Skaryszewie.

List przedstawia stanowisko PZHK w sprawach poruszanych w reportażu autorstwa Justyny Andersz-Rychter pod nazwą „Targowisko okrucieństwa” wyemitowanym 13 marca 2018 roku w „Magazynie Ekspresu Reporterów” na antenie TVP 2, dotyczącym Jarmarku Końskiego „WSTĘPY”, który odbył się w dniach 19-20 lutego br. w Skaryszewie.

Załączniki:

List otwarty