• Szkolenie z zakresu pielęgnacji kopyt koni
    Szkolenie z lonżowania i przygotowanie młodego konia do wystaw, prób dzielności, pokazów
    Szkolenie zaprzęgowe
    Wspieraj z nami polską tradycję, hodowlę koni
    Szanowni Państwo, Małopolski Związek Hodowców Koni w Krakowie w imieniu Fundacji „Klikowska Ostoja Polskich Koni”, która jest Organizacją Pożytku Publicznego serdecznie dziękuje wszystkim darczyńcom oraz zwraca się z uprzejmą prośbą o dalsze wsparcie działań w postaci przekazania 1 % podatku na rzecz Fundacji „Klikowska Ostoja Polskich Koni”. KRS: 0000507357 PKO BP: 38 1020 4984 0000 4902 0100 6568 Serdecznie dziękujemy za każdą złotówkę wsparcia.
    Zamiana ogiera Ametyst
    Poszukiwany ogier śląski !
    Bal Koniarzy 2022

List otwarty PZHK do Prezesa Telewizji Polskiej w sprawie reportażu o Jarmarku Konnym w Skaryszewie

Małopolski Związek Hodowców Koni w Krakowie w imieniu Polskiego Związku Hodowców Koni zaprasza do zapoznania się z listem otwartym Polskiego Związku Hodowców Koni do Prezesa Telewizji Polskiej w sprawie reportażu o Jarmaku Konnym w Skaryszewie.

List przedstawia stanowisko PZHK w sprawach poruszanych w reportażu autorstwa Justyny Andersz-Rychter pod nazwą „Targowisko okrucieństwa” wyemitowanym 13 marca 2018 roku w „Magazynie Ekspresu Reporterów” na antenie TVP 2, dotyczącym Jarmarku Końskiego „WSTĘPY”, który odbył się w dniach 19-20 lutego br. w Skaryszewie.

Załączniki:

List otwarty